Ondersteun uw patiënten met Artritis Psoriatica met het exclusieve magazine

In dit magazine voor de patiënt geven zorgprofessionals advies over het herkennen van de verschillende klachten en over het leven met artritis psoriatica. Verder staan er veel praktische tips in, bijvoorbeeld over samen beslissen, een gezonde leefstijl en uitdagingen bij dagelijkse handelingen. Ook delen patiënten hun eigen ervaringen.

Het PsA magazine is geïnitieerd en mogelijk gemaakt door Novartis Nederland en gemaakt met steun van zorgprofessionals en de patiëntenverenigingen Psoriasispatiënten Nederland (PN) en Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland (RZN).
 

Wat kunt u verwachten in dit magazine?

  • Herken de signalen: Leer de verschillende symptomen van Artritis Psoriatica kennen en ontdek hoe u deze tijdig kunt herkennen om blijvende schade aan gewrichten te voorkomen.
  • Leven met Artritis Psoriatica: Lees de inspirerende verhalen van mensen zoals Chantal Jolink, die ondanks haar ziekte een nieuw hoofdstuk in haar leven heeft kunnen beginnen.
  • Gezonde keuzes: Reumatoloog dr. Arno van Kuijk deelt zijn inzichten over het belang van een gezonde leefstijl en hoe dit kan bijdragen aan het verminderen van klachten.
  • Samen beslissen: Communicatieonderzoeker Arwen Pieterse legt uit hoe arts en patiënt samen kunnen beslissen over de beste behandelopties
  • Tips en adviezen: Ontvang praktische tips van ervaringsdeskundigen zoals Astrid Sibbes, die al 40 jaar met Artritis Psoriatica leeft en haar positieve kijk op het leven deelt.

 

Vraag nu uw exemplaar aan

Vul het formulier in en ontvang kostenloos een display met 10 exemplaren van het PsA magazine. Zo helpt u uw patiënten met de juiste informatie en steunt u hen in hun dagelijkse strijd tegen Artritis Psoriatica.

 

Lees hieronder het verhaal van Chantal, wiens leven veranderde na de diagnose artritis psoriatica en het vinden van de juiste behandeling.

 

 

 

 

Beoordeel content: 
0
Nog geen beoordelingen
FA-11277170
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request