Carmen VerkouterCarmen Verkouter (33) is op dit moment druk bezig met het organiseren van een congres voor Novartis. “Kennis is er toch om te delen?" 
 

Als business development manager bij Novartis vindt Carmen Verkouter het leuk om activiteiten voor Novartis te organiseren. “Ik help bijvoorbeeld bij het opzetten van nascholingen op het gebied van COPD, bijvoorbeeld symposia voor longverpleegkundigen en praktijkondersteuners bij Novartis op kantoor. Een ander goed voorbeeld zijn inhalatietrainingen. Tijdens die trainingen laten zorgverleners zien hoe bepaalde inhalatiemedicijnen werken en hoe je dat patiënten het beste uitlegt. Het mooie aan mijn werk is om artsen, specialisten en andere zorgverleners samen te brengen. Kennis is er toch om te delen?”
 

Meedenken en ondersteunen
Als Novartis een mooie studie heeft gepubliceerd, wil Carmen deze studie zo snel mogelijk delen. “Als je vervolgens in gesprek gaat met zorgverleners, kun je proberen maatwerk aan te bieden. Wat er speelt in de regio? Met welke projecten is een ziekenhuis bezig? Je probeert mee te denken en te ondersteunen. Zo zorgen we samen voor een betere behandeling van patiënten.”
 

Kennis delen
Carmen: “Onze congressen, bijeenkomsten en andere activiteiten helpen de zorgverleners om hun werk nog beter te doen. Door te helpen met organiseren, draag ik zelf ook bij aan een goede behandeling van hun patiënten. Dat maakt me trots. Er komen grote aantallen deelnemers op af, en we weten het toch altijd goed neer te zetten. Vaak help ik bij het organiseren van congressen voor longartsen. Ik hoop dan altijd veel kennis te mogen delen en veel mensen te mogen ontvangen en spreken!”

Beoordeel content: 
0
Nog geen beoordelingen
0722RESP471384
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request